Behandelingen

Klik op onderstaande items om kennis te maken met onze behandelingen.

Wimperlifting

Wimperlifting – 45 min.

€ 55.00

De natuurlijke wimpers langer en intenser maken door wimperlifting, oftewel lash lift of lash botox genoemd. Deze techniek kan gebruikt worden om natuurlijke wimpers een prachtig, langer en intenser volumineus maar vooral natuurlijk effect te geven. Hierbij worden de natuurlijke wimpers gelift door middel van verschillende producten en vervolgens gekleurd. Eén blik zegt meer dan duizend woorden! Het resultaat blijft ongeveer 6– 8 weken zichtbaar. 

Wimperextensions

Wimperextensions - nieuwe set

€ 85.00

Bij het plaatsen van wimperextensions wordt er 1 haartje op een natuurlijk wimperhaartje geplaatst, ook op de kleine haartjes wordt er een wimperextension geplaatst om een verbluffend resultaat te verkrijgen. Je kan de krul en dikte zelf kiezen, dit gaat van een natuurlijke krul tot een sterke krul. Een natuurlijke dikte tot mascara dikte. Per set worden er ongeveer 60 à 80 wimperextensions geplaatst, dit varieert van persoon tot persoon.

De aanhechting van de wimperextensions gebeurt met chirurgische lijm. Hierdoor wordt de kans op allergische reacties tot het minimum beperkt. Het plaatsen van wimperextensions duurt ongeveer 1u30 - 2u00.

De wimperextensions blijven tot je wimpers uitvallen. De groeicyclus van een wimper duurt ongeveer
3 à 4 weken. Om een mooi resultaat te behouden, kan u best om de 3 à 4 weken langskomen voor een bijwerking. Een bijwerking duurt ongeveer 30 à 45 min.

Wimperextensions - bijwerken

€ 50.00

Tot 4 weken na plaatsing, van een nieuwe set.

Wimperextensions volume 2D - 6D

€ 95.00

Bij deze behandeling wordt juist dezelfde techniek gebruikt als bij de 1 per 1 wimperextensions. Enkel gaat men op de natuurlijke wimper 2 tot 6 ultra dunne wimperextensions plaatsen, zo creëert men volume. Als men een normale dikte zou gebruiken van een wimperextension, dan gaat deze te zwaar wegen op je natuurlijke wimper. 

Wimperextensions volume bijwerken

€ 60.00

Tot 4 weken na plaatsing, van een nieuwe set.

Contact

Adres:

Beukenlaan 5
2340 Beerse

Telefoon:

014 70 80 10

E-mail:

info@nickydewaele.be


© 2021  -  Beauty Boutique  ♥  Nicky De Waele