Behandelingen

Klik op onderstaande items om kennis te maken met onze behandelingen.

Gelaatsverzorging / Maria Galland Paris

Soin D-Tox - 45 min.

€ 60.00

Een reiniging tot diep in de poriën en een diep gevoel van welbevinding. Het ontdoet de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig.
De huid wordt schoon tot in de diepte en matteert, de poriën worden verfijnd.

Soin Galland - 60 min.

€ 75.00

Voor alle huidtypes. Een klassieke gelaatsbehandeling met reiniging, peeling, vapozone, verwijderen onzuiverheden, massage, masker, dagverzorging.

Soin Sensi' Repair - 75 min.

€ 85.00

De ultieme rust en ontspanning voor de reactieve huid, een zachte verzorging met kalmerend effect. Voor de meest gevoelige huid die snel reacties en roodheden vertoond.

Soin Nutri' Vital - 75 min.

€ 90.00

Deze behandeling is voor alle leeftijden voor de droge tot zeer droge huid met gebrek aan energie.

Soin Hydra’ Global - 75 min.

€ 95.00

Direct nieuwe frisheid en souplesse voor de vochtarme huid, diepgaande en intensieve vocht-verzorging. Herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft je schoonheid nieuwe energie.

Soin Lumin’ Eclat - 75 min.

€ 105.00

Deze intensieve behandeling geeft de vermoeide huid direct een oppepper en een jeugdige, frisse uitstraling. De eerste rimpeltjes worden verzacht en de huid voelt zichtbaar zijdezacht, glad en egaal aan.
Een flinke dosis frisheid laat vermoeide ogen direct weer stralen. Speciale massagegrepen zorgen voor een intensieve energie-boost en brengen de huid weer in balans. 

Soin Lift’ Expert - 90 min.

€ 115.00

Deze behandeling verstevigd en definieert direct de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad. Ze creëert een meer gelifte, gedefinieerde look voor een zichtbaar jonger uitziende huid. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van je cliënt te resetten.

Soin Activ’ Age - 90 min.

€ 125.00

Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goed gevoede huid door deze opvullende gelaatsverzorging. Speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpe huid, combineert onze behandeling hoogstaande professionele producten met 100% manuele massage technieken voor een zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling. 

Soin Méthode Mosaïque Modelant - 100 min.

€ 160.00

De behandelingsklassieker van Maria Galland, die zich al miljoenen keren heeft bewezen, is gebaseerd op een diep inwerkend mineralenmasker dat uit zichzelf warm wordt en waarvan er drie varianten zijn: voor intensief vochtherstel, voor effectieve anti-aging verzorging en voor een regulerende behandeling van een
onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftend effect, maar behandelt ook de meest uiteenlopende problemen van elke huidzone afzonderlijk. 

• Soin Mille - 90 min.

€ 155.00

Deze premium behandeling gebruikt twee maskers voor een onvergelijkbare uitstraling en een verstevigend anti-agingeffect. Dankzij de effectieve ingrediënten wordt je huid sterk geregenereerd, gelift en verzorgd met spectaculaire resultaten.
Als je de essentie van Maria Galland wilt ervaren, verwen jezelf dan met deze unieke behandeling. Voel de luxe texturen die ontstaan door de combinatie van de kostbaarste ingrediënten. 

Contact

Adres:

Eindeloop 5
2340 Beerse

Telefoon:

0494 15 09 16

E-mail:

info@nickydewaele.be


© 2021  -  Beauty Boutique  ♥  Nicky De Waele